+ 386 (0)8 200 20 00 info@ambienthotel.si 

POVPRAŠEVANJE

Zgodba Ambient hotela

Gostoljubnost – hotel z dušo in srcem.

Ambient hotel je hotel v družinski lasti družine Komlanc. Družinsko tekstilno podjetje je kupilo zgradbo starega TOKA, v kateri so videli potencial, drugim očem skrit. S hčerkino profesionalno izobrazbo dizajnerke se je iz ideje rodila resničnost in tako je v Domžalah nastal eden prvih tematskih hotelov v Sloveniji. Tematski Ambient hotel je bil diplomska naloga hčerke Katje na visoki šoli za dizajn v Ljubljani, ki je bila sprejeta z vsesplošnim odobravanjem in pohvalo, saj je znotraj stare tovarne nastal čarobni družinski hotel, ki poleg tople dobrodošlice družine, predstavlja tudi lepote male Slovenije v tematskih sobah.


AMBIENT HOTEL je razdeljen na 10 slovenskih regij. Vsaka soba predstavlja eno od geografskih ali kulturnih znamenitosti Slovenije – in od tod tudi naš slogan »PODVOJITE DOŽIVETJE SLOVENIJE«. Glede na to, katera tematika se v sobi predstavlja, je izbrana notranja oprema in urejen dekor v obliki slik ali predmetov iz tega okolja.


Rdeča nit hotela je vitica, ki s svojimi mehkimi linijami ovija in združuje različne tematike sob. Izhodiščna barva je opečnata, saj je opeka osnovni gradbeni material, ki simbolizira nekaj novonastalega. Rjava barva pa nosi pridih tradicije. Skupaj rjava in opečnata tvorita kombinacijo novega in starega, kar Ambient hotel v osnovi je.Ambient hotel je odprl svoja vrata julija 2008 in ves čas vzdržuje in izpopolnjuje svojo kvaliteto kot tudi standarde čistoče, odnosa do gosta in kvalitete storitve.


Dobrodošli v našem hotelu!

Družina Komlanc