PIKNIK

V tolpejših mesecih vas vabimo na prijetno in sproščeno druženje na piknik prostor Ambient hotela, ki je kot nalašč za neformalna poslovna srečanja, osebna praznovanja, piknik poroke, obletnice in druge dogodke. Piknik prostor je delno pokrit in sprejme do 100 oseb (minimalno število oseb za izvedbo piknika je 20).

Piknik prostor je možno najeti zgolj s pripadajočo gostinsko ponudbo. Za hrano in pijačo je poskrbljeno s strani hotela.

Na piknik prostoru so na voljo mize in klopi, ki so po želji lahko pokrite s prevlekami in prti.

Piknik meniji so samopostrežni. Vsi meniji so prilagodljivi glede na vaše želje in povpraševanje.

Za strežbo pijače je na voljo prenosni bar. Običajno se ob baru postavi hladilnik s predhodno naročeno pijačo, katere plačilo je po porabi. Glede na število udeležencev se prizna dodaten popust pri naročeni pijači (več kot 50 oseb 10% popust; 80 oseb 20% popust na vso ponudbo pijače).

Lasten vnos pijače na piknik prostor ni dovoljen.

V času vašega piknika lahko uporabljate tudi rekvizite iz nabora naše raznovrstne športne ponudbe. Poleg igrišča za odbojko so za izposojo na voljo še žoga, loparji za badminton (več setov), balinčki ter vrv za vlečenje.

Ponudbo si lahko pogledate TUKAJ

Način plačila: 30% avans ob potrditvi piknika, razlika se poravna na dan piknika. Plačilo se opravi na hotelski recepciji. Izdaja računov z odlogom plačila v sklopu te storitve ni možna.

Glasba in glasnost na piknik prostoru: na voljo imamo različne zvrsti glasbe, glasbo vam predvajamo preko hotelskega zvočnika. Jakost glasbe: »sobna jakost«. Po 22. uri se glasba ugasne.

Piknik prostor vam je na voljo od 12.00 do 24.00 ure.

Za dodatne informacije ali rezervacije se obrnite na barbara.bajde@ambienthotel.si

Your host in the of Slovenia!