HOTEL

Ambient hotel je eleganten in prijeten hotel s tremi zvezdicami v Domžalah, predmestju slovenske prestolnice. S svojimi 73 sobami se nahaja v zelenem in mirnem okolišu v bližini ljubljanjske obvoznice, ki zagotavlja hitro povezavo do centra mesta, letališča Jožeta Pučnika in drugih turističnih znamenitosti v Sloveniji. Ambient hotel je tako od Bleda oddaljen le 53 kilometrov, od Postojne 70 kilometrov, od Velike Planine (Kamnik) 24 kilometrov in od Ljubljane 16 kilometrov.

Ambient hotel je odlična izbira tako za poslovne kot tudi turistične goste. Strateška lokacija hotela gostom omogoča hiter dostop tako do prestolnice in njenih poslovnih središč kot tudi do turističnih znamenitosti celotne deleže in širše regije. Ambient hotel je namreč od slovenske obale (Portorož) oddaljen 130 kilometrov, od Trsta 100 kilometrov, od Benetk 250 kilometrov, od hrvaške Istre 130 kilometrov in od Julijskih Alp 100 kilometrov.

Hotelske sobe Ambient hotela so klasično opremljene in klimatizirane, na voljo pa so različne kategorije, in sicer Economy in Comfort. Vsak gost lahko tako najde zase najbolj prinerno nastanitev, skladno z njegovimi željami in pričakovanji. Poleg tega ima hotel konferenčno dvorano, ki sprejme do 50 oseb. V poletnih mesecih je ob hotelu na voljo delno pokrit piknik prostor za zaključene družbe. Gostom nudimo tudi veliko brezplačno parkirišče v neposredni bližini hotela in brezžični internet, ki je na voljo v celotnem objektu.

Ponudba Ambient hotela pa ni omejena zgolj na veliko število udobnih sob!  Vsako jutro lahko gostje hotela uživajo v svežem zajtrku v restavraciji Ambient. Restavracija nudi tudi večerje. V poletnih mesecih je v neposredni bližini hotela na voljo delno pokrit piknik prostor za zaključene družbe. Lobby bar v pritličju hotela nudi domače vzdušje in kvalitetno postrežbo toplih in hladnih napitkov. Za organizacijo različnih dogodkov je na voljo konferenčna dvorana.

Hotelska recepcija obratuje vsak dan od 7:00 do 22:00.

Prijava v hotel je možna od 15:00 dalje. Odjava je možna do 11:00.

Vsi zaposleni v Ambient hotelu si prizadevamo gostom nuditi čim prijetnejšo izkušnjo, začenši s prijaznim sprejemom pa vse do enostavne in hitre odjave!

Zakaj izbrati AMBIENT HOTEL?

– prijazno in zanesljivo osebje,
– bižina ljubljanske obvoznice in odlična lokacija,
– veliko brezplačno parkirišče pred hotelom (za osebna vozila in avtobuse),
– 73 udobno opremljenih sob,
– mirna in zelena okolica,
– brezplačen brezžični internet po celotnem hotelu,
– odlično razmerje med kvaliteto in ceno storitev,
– prenovljene sobe (2019/2020).

Veselimo se vašega obiska!

Your host in the of Slovenia!