HOTEL


  Prijava Odjava Odrasli Otroci

  Ambient hotel je eleganten 3* hotel v Domžalah s 73 sobami v zelenem in mirnem predmestju slovenske prestolnice. Hotel se nahaja na idealni lokaciji v bližini Ljubljane in ljubljanske obvoznice, ki zagotavlja hitro povezavo do centra mesta, letališča Jožeta Pučnika ter drugih turističnih destinacij in znamenitosti v Sloveniji (letališče Jožeta Pučnika 19km, Bled 53 km, Postojna 70 km, Kamnik – Velika Planina 15 km, Ljubljana 16km).

  Ambient hotel je odlična lokacija za poslovneže, turistične skupine ter tudi individualne goste, ki si želijo iz centralno ležeče strateške točke raziskati celotno deželo ali širšo regijo (slovenska obala s Portorožem 130km, Trst 100km, Benetke 250km, hrvaška Istra 130km, Julijske Alpe 100km).

  Hotelske sobe so klasično opremljene, različnih kategorij (economy in comfort), tako, da bo vsak gost našel primerno nastanitev, skladno s svojimi željami in pričakovanji. Vse sobe so klimatizirane. Gostom nudimo zasebnost, veliko brezplačno parkirišče pred hotelom ter brezžični internet, ki je na voljo v celotnem objektu.

  V poletnih mesecih je ob hotelu na voljo delno pokrit piknik prostor za zaključene družbe. Lobby bar v pritličju hotela nudi domače vzdušje in kvalitetno postrežbo toplih in hladnih napitkov. Hotelska restavracija nudi večerje. Hotelska recepcija je odprta do 22.h.

  Na voljo je tudi manjša konferenčna dvorana.

  Prijava v hotel je možna od 15:00 dalje, odjava iz hotela do 11:00.

  Delovni čas hotelske recepcije: 7:00-22:00.

  Vsi zaposleni v Ambient hotelu si prizadevamo gostom nuditi čim prijetnejšo izkušnjo, začenši s prijaznim sprejemom pa vse do enostavne in hitre odjave.

  Nekaj razlogov zakaj izbrati AMBIENT HOTEL

  – prijazno in zanesljivo osebje,
  – blizu izvoza iz avtoceste (2km) in odlična zemljepisna lega,
  – veliko brezplačno parkirišče pred hotelom (za osebna vozila in avtobuse),
  – 73 udobno opremljenih sob, 168ležišč,
  – mirna okolica, v bližini narave,
  – brezplačen WIFI po celotnem hotelu,
  – odlično razmerje med kvaliteto in ceno storitev,
  – prenovljene sobe (2019/2020).

  Veselimo se vašega obiska!

  Your host in the of Slovenia!