OPIS DVORAN


Prijava Odjava Odrasli Otroci

Za vaš dogodek vam ponujamo moderno opremljene prostore. S strokovno ekipo poskrbimo za celovito in profesionalno organizacijo poslovnih srečanj, konferenc, seminarjev, delavnic, kot tudi sproščenih družabnih dogodkov. Splošno ponudbo lahko prilagodimo glede na vaše želje.

Pred hotelom je udeležencem na voljo veliko brezplačno parkirišče (70 parkirnih mest).
Trenutno je v hotelu na voljo zgolj manjša konferenčna dvorana:manjša konferenčna dvorana.

Velika konferenčna dvorana je zaradi prenove trenutno zaprta in bo ponovno na voljo v letu 2021.

VELIKA KONFERENČNA DVORANA JE ZARADI OBNOVE V LETU 2020 ZAPRTA!

Velikost: 96 m²
Višina stropa: 4,5 metra

Naša moderno opremljena in klimatizirana konferenčna dvorana skozi svoja velika okna ponuja obilico dnevne svetlobe, na desnem delu pa se razprostira pogled na bližnji potok. V kino postavitvi dvorana sprejme do 65 udeležencev, možne pa so tudi drugačne postavitve. Dvorana ima visok strop in je zvočno izolirana. Nahaja se v pritličju hotela.

postavitev:kinorazredU postavitevomizje
št. sedežev:65262026

Tehnična oprema v dvorani: 2x projektor, 2x platno (možna obojestranska projekcija), tabla s flomastri, osnovno ozvočenje, brezžični internet, možnost izposoje prenosnega računalnika.

MANJŠA KONFERENČNA DVORANA – NA VOLJO V LETU 2020

Velikost: 52 m²
Višina stropa: 3,15 metra

Modra dvorana je po kvadraturi nekoliko manjša, kot velika konferenčna dvorana. Skozi velika okna ponuja dnevno svetlobo in pogled na okolico hotela. Ob straneh ima police, na katere lahko postavite svoje izdelke. Dvorana je primerna tudi za organizacijo zabave oz. za drug neformalen dogodek. Vhod v dvorano je ločen od hotelskega vhoda, nahaja se v pritličju. Dvorana ima visok strop in je zvočno izolirana.

postavitev:kinorazredU postavitevomizje
št. sedežev:50262026

Tehnična oprema v dvorani: 1x projektor, 1x platno, tabla s flomastri, brezžični internet, možnost izposoje prenosnega računalnika.

Za dodatne informacije in rezervacije konferenčnih dvoran se obrnite na: anja.zerjav@ambienthotel.si
ali barbara.bajde@ambienthotel.si / tel. št. 08 200 20 30.

Your host in the of Slovenia!