OPIS DVORAN


  Prijava Odjava Odrasli Otroci

  Za vaš dogodek vam ponujamo moderno opremljene prostore. S strokovno ekipo poskrbimo za celovito in profesionalno organizacijo poslovnih srečanj, konferenc, seminarjev, delavnic, kot tudi sproščenih družabnih dogodkov. Splošno ponudbo lahko prilagodimo glede na vaše želje.

  Pred hotelom je udeležencem na voljo veliko brezplačno parkirišče (70 parkirnih mest).
  Trenutno je v hotelu na voljo zgolj manjša konferenčna dvorana:manjša konferenčna dvorana.

  Velika konferenčna dvorana je zaradi prenove do nadaljnega zaprta .

  VELIKA KONFERENČNA DVORANA JE DO NADALJNJEGA ZAPRTA!

  Velikost: 96 m²
  Višina stropa: 4,5 metra

  Naša moderno opremljena in klimatizirana konferenčna dvorana skozi svoja velika okna ponuja obilico dnevne svetlobe, na desnem delu pa se razprostira pogled na bližnji potok. V kino postavitvi dvorana sprejme do 65 udeležencev, možne pa so tudi drugačne postavitve. Dvorana ima visok strop in je zvočno izolirana. Nahaja se v pritličju hotela.

  postavitev: kino razred U postavitev omizje
  št. sedežev: 65 26 20 26

  Tehnična oprema v dvorani: 1x projektor, 1x platno (možna obojestranska projekcija), tabla s flomastri, osnovno ozvočenje, brezžični internet, možnost izposoje prenosnega računalnika.

  MANJŠA KONFERENČNA DVORANA

  Velikost: 52 m²
  Višina stropa: 3,15 metra

  Modra dvorana je po kvadraturi nekoliko manjša, kot velika konferenčna dvorana. Skozi velika okna ponuja dnevno svetlobo in pogled na okolico hotela. Ob straneh ima police, na katere lahko postavite svoje izdelke. Dvorana je primerna tudi za organizacijo zabave oz. za drug neformalen dogodek. Vhod v dvorano je ločen od hotelskega vhoda, nahaja se v pritličju. Dvorana ima visok strop in je zvočno izolirana.

  postavitev: kino razred U postavitev omizje
  št. sedežev: 50 26 20 26

  Tehnična oprema v dvorani: 1x projektor, 1x platno, tabla s flomastri, brezžični internet, možnost izposoje prenosnega računalnika.

  Za informacije in rezervacije konferenčnih dvoran se obrnite na: barbara.bajde@ambienthotel.si / tel. št. 051 615 397.

  Your host in the of Slovenia!