LOKACIJA

KAKO DO NAS?

Naslov: Aškerčeva ulica 6a, 1230 Domžale
GPS: 46.131144, 14.597671

Hotel se nahaja na odlični lokaciji v bližini Ljubljane in ljubljanske obvoznice (2 km), ki zagotavlja hitro povezavo do centra mesta, letališča Jožeta Pučnika in drugih turističnih znamenitosti v Sloveniji.

  • Ambient hotel – center Domžal: 1 km 
  • Ambient hotel – Ljubljana: 16 km
  • Ambient hotel – Letališče Jožeta Pučnika: 20 km
  • Ambient hotel – Velika planina: 24 km
  • Ambient hotel – slovenska obala: 130 km
  • Ambient hotel – Trst: 100 km
  • Ambient hotel – Benetke: 250 km

Z AVTOMOBILOM

Ob uporabi slovenskih avtocest je nakup vinjete obvezen (podrobnosti: https://www.dars.si/vignette_system/about_the_vignette).

Pred hotelom je na voljo veliko brezplačno parkirišče za osebna vozila. Na voljo je 70 parkirnih mest.

Iz smeri Ljubljane:

Peljete se po avtocesti do izvoza Domžale in zavijete desno. Pot nadaljujete naravnost, na prvem semaforiziranem križišču zavijete levo. Na krožišču nadaljujete pot naravnost (drugi izvoz) do bencinske črpalke. Na semaforiziranem križišču pri benciski črpalki nadaljujete pot naravnost mimo nogometnega stadiona in nakupovalnega centra Mercator. Na naslednjem semaforiziranem križišču, ki ga sestavljata dve križišči, na prvem križišču nadaljujete pot naravnost, na drugem pa zavijete levo. Pot nadaljujete naravnost približno 500 metrov do naslednjega semaforiziranega križišča v središču Domžal, kjer zavijete levo. Pot ponovno nadaljujete naravnost. Po približno enem kilometru zavijete levo v stanovanjsko ulico, ki je označena s tablo “Ambient hotel”. Na koncu ulice se nahaja hotelsko parkirišče.

Iz smeri Maribora:

Peljete se po avtocesti do izvoza Domžale. Na prvem semaforiziranem križišču peljete naravnost. Na krožišču nadaljujete pot naravnost (drugi izvoz) do bencinske črpalke. Na semaforiziranem križišču pri benciski črpalki nadaljujete pot naravnost mimo nogometnega stadiona in nakupovalnega centra Mercator. Na naslednjem semaforiziranem križišču, ki ga sestavljata dve križišči, na prvem križišču nadaljujete pot naravnost, na drugem pa zavijete levo. Pot nadaljujete naravnost približno 500 metrov do naslednjega semaforiziranega križišča v središču Domžal, kjer zavijete levo. Pot ponovno nadaljujete naravnost. Po približno enem kilometru zavijete levo v stanovanjsko ulico, ki je označena s tablo “Ambient hotel”. Na koncu ulice se nahaja hotelsko parkirišče.

Z AVTOBUSOM ali VLAKOM

Avtobusna in železniška postaja se nahajata v središču Domžal. Od hotela sta oddaljeni približno 1 kilometer.

Vozni red vlakov je na voljo na https://potniski.sz.si/

Vozni red avtobusov je na voljo na https://arriva.si/

PREVOZ Z IN NA LETALIŠČE JOŽETA
PUČNIKA (LETALIŠČE LJUBLJANA)

Za hotelske goste organiziramo prevoz z in na letališče Jožeta Pučnika (Letališče Ljubljana).
Prevoze izvaja partnersko podjetje.

Rezervacijo prevoza najavite skupaj z rezervacijo hotelske sobe.

Za podrobne informacije se obrnite na hotelsko recepcijo – tel. št. 08 200 20 00 ali e-mail: info@ambienthotel.si.

Your host in the of Slovenia!