ZNAMENITOSTI


Prijava Odjava Odrasli Otroci

Ambient hotel je eleganten 3* hotel v Domžalah s 70 sobami v zelenem in mirnem predmestju slovenske prestolnice. Hotel se nahaja na idealni lokaciji v bližini Ljubljane in ljubljanske obvoznice, ki zagotavlja hitro povezavo do centra mesta, letališča Jožeta Pučnika ter drugih turističnih destinacij in znamenitosti v Sloveniji (letališče Jožeta Pučnika 19km, Bled 53 km, Postojna 70 km, Kamnik – Velika Planina 15 km, Ljubljana 16km).

Ambient hotel je odlična lokacija za poslovneže, turistične skupine ter tudi individualne goste, ki si želijo iz centralno ležeče strateške točke raziskati celotno deželo ali širšo regijo (slovenska obala s Portorožem 130km, Trst 100km, Benetke 250km, hrvaška Istra 130km, Julijske Alpe 100km).

Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč ter tudi eden izmed najbolj obiskanih krajev v Sloveniji.

Izjemna turistična znamenitost v svetovnem merilu, ki se nahaja v postojnski občini je Postojnska jama – podzemni raj med kapniki.

Bohinj je popoln kraj za dnevni izlet, saj ponuja veliko možnosti za raziskovanje in sproščanje v naravi.

Ljubljano opisujejo kot skriti biser Evrope. Ljubljana, Zelena prestolnica Evrope 2016, je mesto z zeleno dušo in trajnostno vizijo razvoja.

Velika planina je visokogorska planota v predgorju Kamniško-Savinjskih Alp, kjer je najbolje ohranjeno pastirsko naselje v Evropi.

Lipica je najstarejša evropska kobilarna, ki kontinuirano vzreja eno najstarejših kulturnih pasem konj.

Slovenska obala z bujnim zimzelenim rastlinjem vabi v aktivno dopustovanje z veliko izbiro počitniških nastanitev.

Kranjska Gora je vse leto privlačno gorsko turistično športno središče. Pozimi tu tekmujejo alpski smučarji.

Dunaj je je glavno mesto Avstrije in obenem tudi glavno mesto ene od devetih avstrijskih zveznih dežel.

Štajersko glavno mesto Graz, katerega začetki segajo vse do rimskih časov, se razprostira na obeh straneh reke Mure.

Benetke so glavno mesto italijanske dežele Benečije, svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov.

Trst je znan po svoji avstro-ogrski zgodovini, na čelu z znamenitim gradom Miramare.

Verona je pomembna turistična destinacija v S Italiji. Mesto, ki vsako leto privablja turiste s celega sveta je tudi zelo priljubljena destinacija zaljubljencev.

Budimpešta je glavno mesto Madžarske ter šesto mesto po velikosti v Evropski Uniji. Očarala vas bo z veličastnimi zgodovinskimi zgradbami, mostovi in razgledom na Donavo.

Hrvaška prestolnica je mlada in razigrana po duhu, kljub skoraj tisočletni zgodovini svojega Starega gradu.

Rovinj se nahaja na zahodni obali Istre, največjega hrvaškega polotoka. Lokalni prebivalci so ponosni na bogate naravne in kulturne znamenitosti…

Pulj, je osrednje istrsko mesto, najbolj znano po rimskem amfiteatru, v katerem se v poletni sezoni odvijajo različne prireditve.

Opatija, ki jo pogosto imenujejo kar jadranska Nica, je mesto, kjer se je dobesedno rodil hrvaški turizem.

Your host in the of Slovenia!